Bossa d'ajudes

Ajudes en aparcament, allotjament, desplaçaments, suport psicològic i molt més

Recursos professionals

Guies i protocols, infografies, vídeos, cursos, accés a revistes, webs d'interès, etc.

Col·legiació gratuïta

per a les infermeres voluntàries i jubilades que prestin servei durant l’emergència sanitària

Bossa d’ajudes per infermeres i infermers

Informació de l’ajuda


Thumbnail for the listing's main image
Contacta amb la Comissió de Crisis del Coronavirus

649505052
Informació de l'oferta

Tipus d'oferta: Suport psicològic A qui va dirigida: a la ciutadania. Qui l'ofereix: Suara Cooperativa Descripció: Suara Cooperativa ha posat en marxa un nou servei online que ofereix sessions gratuïtes de psicologia, coaching i fisioteràpia. El projecte Suara a casa s’activa coincidint amb el confinament vinculat a l’estat d’alarma per la pandèmia sanitària per Coronavirus per donar suport emocional i físic a les persones que ho necessiten mitjançant eines de videoconferència.
L’equip de professionals de Suara a casa, en sessions de 30 a 45 minuts, contribueixen a millorar el benestar de les persones davant d’aquesta situació excepcional.
Des del portal web Suara a casa es pot fer la selecció de la persona que farà l’atenció i demanar cita online. Un cop acabada la sessió, s’ofereix a cada participant la possibilitat de fer una aportació econòmica voluntària: tots els diners recaptats aniran destinats al projecte #JoEmCorono del metge i investigador Oriol Mitjà.
Més informació:  https://www.suara.coop/ca/noticia/suara-engega-un-servei-gratuit-online-per-donar-suport-emocional-i-fisic-durant-el-confinament/


Des difusió d'aquesta oferta a les xarxes socials
Selecciona la categoria per consultar les ajudes que s'han pactat des del COIB per a les infermeres i infermers de Barcelona.